Bursa Mudanya’da ‘Eşit Eğitim Ağı’ projesi tamamlandı

Bursa'da Mudanya Belediyesi, bilgisayar ve internet erişimine destek olmak amacıyla açtığı online eğitim sınıflarının yanı sıra“Eşit Eğitim Ağı” projesinin kurulumunu tamamladı.

Yayın: 28 Temmuz 2021 - Çarşamba - Güncelleme: 28.07.2021 16:30:10
Editör -
Okuma Süresi: 36 sn.
799 okunma
Google News

 Mudanya Belediyesi, internete erişim imkanı olmayan öğrencilere eğitimde fırsat eşitliği oluşturmak adına hayata geçirdiği “Eşit Eğitim Ağı” projesinin kurulumunun tamamlandığını duyurdu. 

 

Tüm mahallelerde aktif hale getirilen internet altyapısı sayesinde öğrencilerin ücretsiz olarak internet hizmetinden faydalanabildiğini kaydeden  Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, ilçede park, meydan gibi belirli noktalarda kurulumu yapılan internet altyapısı sayesinde öğrencilerin Wi-Fi seçeneğinden ağa bağlanarak ücretsiz internete ulaşabileceklerini söyledi. Başkan Türkyılmaz, "Her şey Mudanya'nın aydınlık yarınları, geleceğimiz çocuklarımızın mutluluğu için” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.