Bursa milletvekilini zor tuttular! TBMM'de 'FETÖ'nün siyasi ayağı' gerginliği

TBMM Genel Kurulu'nda, İmar Kanunu'nda değişiklik teklifinin görüşmeleri sırasında AK Parti ile CHP milletvekilleri arasındaki FETÖ tartışması gerginliğe yol açtı.

Gündem Yayın: 14 Şubat 2020 - Cuma - Güncelleme: 14.02.2020 10:18:18
Editör -
Okuma Süresi: 40 sn.
2038 okunma
Google News

TBMM Genel Kurulu'nda, İmar Kanunu'nda değişiklik öngören Coğrafi Bilgi Sistemleri ve Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi'nin görüşmeleri sırasında AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan ve CHP Milletvekili Mahmut Tanal arasında kürsüde başlayan "FETÖ'nün siyasi ayağı" tartışması iki partinin vekilleri arasında arbedeye yol açtı.

 

 

TBMM'deki gerginliğe AK Parti Bursa Milletvekili Refik Özen de dahil oldu. Sinirli olduğu gözlenen Refik Özen'i, bir diğer AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Esgin sakinleştirmeye çalıştı.

 

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.