Bursa milletvekilinden MasterChef jürisine tepki!

Master Chef programının jürilerinden Somer Sivrioğlu, programda 'Çin tuzu' için olumlu ifadeler kullanınca MHP'nin hedefi oldu.

Yayın: 31 Ağustos 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 31.08.2020 16:30:47
Editör -
Okuma Süresi: 50 sn.
1083 okunma
Google News

TV 8'de yayınlanan Master Chef programının jürilerinden Somer Sivrioğlu, programda 'Çin tuzu' diye bilinen monosodyum glutamat (MSG) ile ilgili "İnsanlar monosodyum glutamatın kötü bir şey olduğunu düşünüyorlar. Hiç öyle bir şey yok. Mantıklı kullanılırsa çok önemli bir ürün" ifadelerin kullanınca, MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Bursa Milletvekili Mustafa Hidayet Vahapoğlu Twitter hesabı üzerinden tepki gösterdi.

 

Vahapoğlu, Tarım Bakanlığı ve RTÜK'ü etiketleyerek, "Bu adama çin tuzunun reklamını ne karşılığı yaptın diye birisi sormalı. Monosodyum glutamat (MSG) yiyeceklere sahte lezzet katan, bağmlılık yapan, doyma hissini ortadan kaldıran, kalp-damar hastalıkları ve obezitenin öncelikli sebeplerindendir. Gizli reklamdır" ifadelerini kullandı.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.