Bursa Kestel’de at üstünde ‘tabiat’ keşfi

Türkiye ve Bursa’nın en seçkin binicilik kulüplerinden Tabiat Binicilik Merkezi, Uludağ eteklerinin muhteşem doğasını at sırtında deneyimlemek isteyenleri bekliyor.

Yayın: 21 Haziran 2021 - Pazartesi - Güncelleme: 21.06.2021 09:30:13
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
871 okunma
Google News

 Pandemi dolayısıyla uzun zamandır izole bir hayat yaşan insanlar, kapalı ortamlardan uzaklaşarak doğada vakit geçirmeye ve doğa sporlarına daha fazla yönelmeye başladı. Bursada merkeze yarım saat uzaklıkta yer alan ve Kestel Kazancı Mahallesi’nde bulunan Tabiat Binicilik Merkezi, misafirlerini doğanın kalbinde atlarla yakın bir dostluk kurmaya ve kusursuz binicilik deneyimlerine davet ediyor.

 

Profesyonel rehberler ve koruma ekipmanları eşliğinde bölgenin eşsiz doğasına doğru çıkılan yolculuklar, göl ve çam ağaçlarıyla çevrili ormanlarıyla sıra dışı bir deneyim vadediyor. Doğa ile baş başa kalarak ruhunuzu dinlendirmenize yardımcı olan yolculuğunuzda sizlere kuşlar ve sincaplar arkadaşlık ediyor.

 

Atlı doğa turları, normal binicilikten çok farklı olmamakla birlikte atları manejlerden çıkarıp doğayla buluşturuyor. Programlara katılmak için daha önce ata binmiş olmanıza gerek yok. Tecrübesiz ve acemi binicilerin de rahatlıkla katılabildiği atlı göl turu yaklaşık yarım saat, orman turu ise 45 dakika sürüyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.