Bursa Karacabey’deki tarımsal alanlar sel ve taşkınlardan zarar gördü

Yayın: 22 Mayıs 2021 - Cumartesi - Güncelleme: 22.05.2021 10:00:14
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 53 sn.
805 okunma
Google News

Bursada akşam saatlerinde etkili olan aşırı yağışlar dolayısıyla Karacabey ilçesindeki tarımsal alanlar zarar gördü. İl Tarım ve Orman Müdürlüğüne bağlı ekipler, bölgeyi ziyaret etti.

BURSA (İGFA) - Bursa İl Tarık ve Orman Müdürü Hamit Aygül, Karacabeyde meydana gelen aşırı yağışlar dolayısı ile zarar gören üreticileri ziyaret etti. Yağıştan dolayı sel ve taşkın afetinin yaşandığı Dağkadı ve Yeşildere mahallelerinde teknik ekiple birlikte incelemelerde bulunan Müdür Aygüle İl Müdür Yardımcısı Erdoğan Ceylan, Karacabey İlçe Müdürü Davut Aytek ve beraberindeki heyet de eşlik ederek, üreticilere ve bölge halkına geçmiş olsun dileklerini iletti. Müdür Aygül, teknik ekipler tarafından zarar gören arazilerin tespitinin yapılacağını belirterek, bir daha böyle afetlerin yaşanmaması temennisinde bulundu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.