Bursa İl Sağlık’tan yangın bölgelerine destek

Türkiyenin farklı bölgelerinde meydana gelen ve günlerdir devam eden orman yangınları nedeniyle yurt genelinde tüm kurumlar bölgeye araç ve personel desteği sağlarken, Bursa’dan bölgeye giden 112 ve UMKE ekipleri de çalışmalara destek veriyor.

Yayın: 05 Ağustos 2021 - Perşembe - Güncelleme: 05.08.2021 12:30:23
Editör -
Okuma Süresi: 50 sn.
570 okunma
Google News

Muğla'da çıkan orman yangınlarında olumsuz etkilenen görevli ve vatandaşlara destek olması amacıyla 29 Temmuz Perşembe akşamı yola çıkan ve sabaha karşı yangın bölgesine ulaşan Bursa İl Sağlık Müdürlüğü’ne bağlı ekipler çalışmalara aralıksız devam ediyor.

Bölgede şu anda 10 kişiden oluşan 3 ekibin görev yaptığı bilgisini paylaşan Bursa İl Sağlık Müdürlüğü Dr. Fevzi Yavuzyılmaz yaptığı açıklamada “ Muğla ilimizde başlayan yangınla mücadele çalışmaları kapsamında ambulanslarıyla birlikte iki 112 ekibi ile 4 kişiden oluşan bir UMKE ekibimizi bölgeye gönderdik. Tüm ekiplerimiz canla başla çalışıyor. Bu süreçte hayatını kaybeden vatandaşlara Allah’tan rahmet, yangından etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun, tüm çalışanlara kolaylıklar diliyorum” ifadelerini kullandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.