Bursa'dan Göbeklitepe'nin tanıtımına büyük katkı

Bursa Bilişim ve Yönetişim Derneği ile Gürsu Belediyesi tarafından projelendirilerek İçişleri Bakanlığı tarafından onaylanan 'Tarihin sıfır noktasından geleceğe Göbeklitepe' programı kapsamında Bursalı gazeteciler Göbeklitepe'yi ile çevre illerdeki tarihi ve turistik ören alanlarını ziyaret etti.

Yayın: 04 Kasım 2019 - Pazartesi - Güncelleme: 04.11.2019 12:24:08
Editör -
Okuma Süresi: 37 sn.
1427 okunma
Google News

UNESCO Dünya Miras Listesi'ne alınan ve 12 bin yıllık geçmişiyle dünyanın en eski tapınağı olarak kabul edilen Göbeklitepe'yi Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık ile birlikte gezen gazeteciler,  Neolitik döneme ait, yabani hayvan figürlü "T" biçimli dikili taşları ve tapınak kalıntılarını gezdi.

 

Bursa Bilişim ve Yönetişim Derneği Başkanı Adem Yıldırım'ın da katıldığı Göbeklitepe gezisinin ardından Şanlıurfa ve çevre illerin  tarihi ve turistik ören yerlerini yakından görme fırsatı bulan medya mensupları, bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.