Bursa'da uyuşturucu operasyonunun ardından NARKO-TEM ihbar hattına mesaj yağdı

Bursa'da bayram öncesi 1 kilo 200 gram kannabinoid ele geçirilen narkotik operasyonunun ardından, NARKO-TEM Whatsapp ihbar hattına teşekkür mesajları yağdı.

Yayın: 30 Temmuz 2020 - Perşembe - Güncelleme: 30.07.2020 15:50:07
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
833 okunma
Google News

Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyonlarına Kurban Bayramı öncesi de devam ediyor. Osmangazi ilçesinde gerçekleştirilen eş zamanlı operasyonlarda 1 kilo 200 gram kannabinoid, 100 gram metamfetamin, 50 adet ecstasy tablet ve 3 adet ruhsatsız tabanca ele geçirilerek 7 kişi gözaltına alındı.

 

Eş zamanlı yapılan uyuşturucu operasyonlarının ardından NARKO-TEM WhatsApp ihbar hattına teşekkür mesajı yağdı. Mahalle sakinleri film gibi uyuşturucu operasyonunun ardından polislere teşekkür etmek için NARKO-TEM'e yazdı. Mahalle esnafı, "Dün gece Dikkaldırım'da narkotik ekiplerinin operasyondan dolayı çok teşekkür ederiz. Film gibiydi, bugün herkes yapılan operasyonu konuşuyor. Halkı için canını hiçe sayan o kahramanları anlatıyor ve gurur duyuyor. Polis memuru arkadaşları Allah korusun diye dua ediyor. Dualarımız sizlerle. İyiki varsınız Dikkaldırım esnafı" notunu paylaştı.

 

7 şüpheliden 6'sı tutuklandı

 

Gözaltına alındıktan sonra sorgulanan ve dün adliyeye çıkarılan U.K., A.K., A.Ç., H.Ç., B.C.Y., E.T.M. ve M.Ş.'den 6'sı çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.