Bursa'da üretilecek yerli otomobille ilgili merak uyandıran paylaşım

Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu'nun (TOGG) sosyal medya hesabından Bursa'nın Gemlik ilçesinde kurulacak fabrika ile ilgili yeni bir paylaşım geldi. bugüne kadar gelinin aşamaların anlatıldığı videolu paylaşımda, "Her adım bir sonrakinin başlangıcı olmaya ve heyecanımızı tazelemeye devam ediyor. #YeniLigeYolculuk'un bir sonraki adımı hazır" ifadelerine yer verildi.

Yayın: 10 Temmuz 2020 - Cuma - Güncelleme: 10.07.2020 11:11:54
Editör -
Okuma Süresi: 47 sn.
1101 okunma
Google News

Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu'nun (TOGG) sosyal medya hesabından Bursa'da üretilecek yerli otomobil için yine bir paylaşım yapıldı.

 

#YeniLigGemlik etiketiyle yapılan videolu paylaşımda, "Her adım bir sonrakinin başlangıcı olmaya ve heyecanımızı tazelemeye devam ediyor. #YeniLigeYolculuk'un bir sonraki adımı hazır." ifadelerine yer verildi.

 

Dün akşam saat tam 18.07'de paylaşılan görüntüde, 'Zemin Etüdü, ÇED Raporu, Teşvik Belgesi, İmar İzni, İnşaat Ruhsatı' işlemlerinin tamamlandığını gösteren grafikler yer aldı. 'İnşaat Başlangıç Töreni' için de 'Çok yakında' ifadesine yer verildi. 

 

Paylaşımın saat 18.07'de yapılması, Gemlik'te kurulacak fabrikanın temel atma töreninin 18 Temmuz Cumartesi günü yaplılacağı şekilned yorumlanırken, paylaşım kısa sürede binlerce görüntülenme ve beğeni ve yorum aldı.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.