Bursa'da silahlı gaspçı kamera kayıtlarından belirlenerek yakalandı

Bursa'nın merkez Osmangazi ilçesinde market çalışanına tabancasını gösterip 3 bin lira ve cep telefonunu gasbeden şüpheli yakalandı.

Yayın: 14 Ocak 2020 - Salı - Güncelleme: 14.01.2020 14:29:52
Editör -
Okuma Süresi: 47 sn.
879 okunma
Google News

Çırpan Mahallesi'ndeki markete 12 Ocak'ta gelen şüphelinin, elindeki tabancayı görevli M.A.A'ya göstererek kasadaki 3 bin lira ve çalışanın cep telefonunu gasbetmesinin ardından Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekiplerince çalışma başlatıldı.

 

Marketteki ve bölgedeki 100 güvenlik kamerasının kayıtlarını inceleyen polis ekipleri, zanlı G.H'nin (20) olay sonrası bir taksiyle merkez Yıldırım ilçesine gittiğini belirledi. Bunun üzerine çalışmalarını Yıldırım'da yoğunlaştıran ekipler, şüpheliyi evinin yakınında gözaltına aldı.

 

Zanlının üzerinde yapılan aramalarda gasbedilen paradan kalan 2 bin 140 lira ile cep telefonu ve tabanca bulundu.

 

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen G.H, basın mensuplarının "Neden yaptın?" sorusuna, "Parasız kaldığım için yaptım, pişmanım." yanıtını verdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.