Bursa'da sahte polislerin oyununu, gerçek polisler bozdu!

Bursa'nın İnegöl ilçesinde kendilerini polis olarak tanıtıp Suriye uyruklu vatandaşların ikametlerini yağmalayan 6 kişi polislerin başarılı operasyonu sonucu yakalandı. Adliyeye sevk edilen 6 şahıstan 4'ü tutuklanarak cezaevine gönderildi

Yayın: 26 Kasım 2020 - Perşembe - Güncelleme: 26.11.2020 10:42:50
Editör -
Okuma Süresi: 59 sn.
557 okunma
Google News

Olay 15 Kasım günü İnegöl Yenice Mahallesi'nde meydana geldi. Kendilerini polis olarak tanıtan 6 şahsın, Suriye uyruklu vatandaşların ikametlerini yağmaladıkları ihbarını alan polis ekipleri olay yerinden kaçan şüphelileri takibe alarak kıskıvrak yakaladı.

 

Şüphelilerden R.E. çıkarıldıkları mahkemede tutuklandı. Olay yerinde oldukları belirlenen ve kaçan diğer şüpheliler ise dün akşam saatlerinde gelen bir ihbar üzerine düzenlenen operasyonla yakalandı. Yakalanan araçta 2 adet ruhsatsız tabanca, 1 adet açık namlulu tabanca gövdesi ve 1 adet ahşap topuz ele geçirildi. Ekiplerin yaptığı kimlik sorgulamasında şüphelilerin oto hırsızlığından sabıkalı oldukları tespit edildi.

 

Yakalanan şahıslar işlemler için emniyete götürüldü. Burada yapılan işlemlerin ardından 3 şahıs daha adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan Z.K, Ç.B ve M.A da tutuklanarak cezaevine gönderildi. Operasyon kapsamında tutuklu sayısı da 4'e yükseldi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.