Bursa'da öfkeli baba kızıyla tartışan 'kız öğenciye' saldırdı!

Bursa'nın İznik ilçesinde kızıyla tartışan üç öğrenciden birini darbetmeye çalışan şüpheli, çevredekilerin araya girmesi üzerine uzaklaştırıldıktan sonra gözaltına alındı.

Yayın: 09 Aralık 2019 - Pazartesi - Güncelleme: 09.12.2019 16:26:21
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1284 okunma
Google News

Ortaokul öğrencisi P.B. (13) ile başka bir okuldan 13 yaşlarındaki kız öğrenciler A.B, E.A. ve S.M, henüz belirlenemeyen nedenle tartıştı.

 

Kızı P.B'den olayı öğrenen babası E.B, öğrencilerden birini Çini El Sanatları Çarşısı'nda darbetmeye çalıştı. Zanlı, kızın yere düşmesinin ardından esnaf Sema Serin ve çevredekilerin araya girmesiyle uzaklaştırıldı. Kafeye alınan öğrenciye yeniden darp girişiminde bulunan şüpheliyi yine çevredekiler engelledi.

 

İhbar üzerine ekipler tarafından gözaltına alınan E.B, ifade işlemleri için polis merkezine götürüldü.

 

İki kızının diğer üç öğrenci tarafından darbedildiğini öne süren E.B'nin, velilerinin çağrılması için okula gittiğinde müdürü bulamadığını, okuldan çıkarken de söz konusu kızlardan ikisiyle karşılaştığını, olayın nedenini sorunca kaçmaları üzerine peşlerinden gittiğini söylediği öğrenildi.

 

Çarşıdaki güvenlik kameralarına yansıyan olayla ilgili gazetecilere açıklama yapan esnaf Sema Serin, "Çay söylemek için dışarı çıktığımda bir kızın koşarak bana doğru geldiğini fark ettim. 'Abla beni kurtar' deyince araya girip kurtarmaya çalıştım." dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.