Bursa'da metruk bina kendiliğinden yıkıldı!

Bursa'nın Mudanya ilçesindeki ana caddelerden biri olan Mustafa Kemal Paşa Caddesi üzerindeki Anıtlar Kurulu yetkisindeki metruk bina, akşam saatlerinde büyük gürültü ile kendiliğinden yıkıldı.

Yayın: 17 Temmuz 2021 - Cumartesi - Güncelleme: 17.07.2021 10:30:14
Editör -
Okuma Süresi: 59 sn.
820 okunma
Google News

Mudanya ilçesi Mütareke Mahallesi Mustafa Kemal Paşa Caddesi üzerinden uzun yıllardır atıl vaziyette olan ve bir süredir güvenlik bariyeri kontrolündeki iki katlı ahşap bina kendiliğinden çöktü. İlçenin işlek caddesinde yaşanan olay sırasında bölgeden araç ve yaya akışının olmaması büyük tehlikeyi önledi. Olayda can kaybı ve yaralanan olmadı.

 

Mudanya Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamada, söz konusu bölge ile ilgili olası kazaya sebebiyet verilmemesi için belediyece önlem alınarak bariyer konulduğu ifade edildi. Yıkılma esnasında önlem alındığından dolayı hiç bir vatandaşın zarar görmediği belirtilirken, Anıtlar Kurulunun bilgisi dahilinde yürütülen çalışmada belediye ekiplerinin moloz kaldırma çalışmalarını tamamladığı kaydedildi.

 

Vatandaşlar söz konusu gerek ana cadde üzerinde, gerekse de Mudanyanın muhtelif yerlerindeki bu tür metruk yapılarla ilgili gerekli yasal çalışmaların yapılarak tehlikede olan can güvenliklerinin giderilmesini istiyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.