Bursa'da maskesiz dolaşan kadın ceza yememek için ortalığı ayağa kaldırdı

Bursa'da açık alanlarda getirilen maske takma mecburiyetine uymayan bir kadın; ceza yememek için dakikalarca polis ekiplerine direndi. O anlar bir vatandaşın cep telefonu kamerasına anbean yansıdı.

Yayın: 29 Haziran 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 29.06.2020 17:18:49
Editör -
Okuma Süresi: 38 sn.
873 okunma
Google News

 

Olay, merkez Nilüfer İlçesi Görükle Mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre Bursa'da korona virüs tedbirleri kapsamında getirilen açık alanlarda maske takma zorunluluğuna uymayan bir kadın ceza yazmak isteyen polis ekiplerine saatlerce direndi.

 

Maske takmayı reddeden kadının tutumu çevredekiler tarafından da tepki çekti. Polis ekipleri direnen kadını uzun süre sakinleştirmeye çalıştı. Polisin nazik hareketleri takdir toplarken, kadına maske takma kurallarına uymadığı için 900 lira cezai işlem uyguladığı öğrenildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.