Muhsin Yazıcıoğlu Bursa’da anıldı

Büyük Birlik Partisi Bursa İl Başkanlığı ve Alperen Ocakları Kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu’nu ölümünün 14. yıl dönümünde Emir Sultan Camii’nde okutulan mevlit ile andı.

Bursa Yayın: 28 Mart 2023 - Salı - Güncelleme: 28.03.2023 12:37:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
251 okunma
Google News

Büyük Birlik Partisi (BBP) Bursa İl Başkanlığı ve Alperen Ocakları, 14 yıl önce şehit olan BBP Kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu’nu ölümünün 14. yılında da unutmadı.

Bursa’nın Emir Sultan Camii’nde okutulan mevlit ve dua programına BBP Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Alfatlı, BBP İl Başkanı Haldun Filizli, Alperen Ocakları Bursa İl Başkanı Ferhat Levent ve İlçe Yönetimi katıldı.

BBP Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Alfatlı konuşmasında, ‘Şehidimizi, şehadetinin 14. yılında hasretle, rahmetle ve özlemle anıyor ve arıyoruz. Gittiği kutlu ve büyük davanın ayak izlerine basarak yad ediyoruz. Bu vesile ile şehidimizle birlikte şehadet şerbetini içen tüm dava arkadaşlarımıza ve tüm şehitlerimize yüce Allah’tan rahmet diliyorum. Mekanları cennet olsun’ dedi.

BBP İl Başkanı Haldun Filizli ise, ‘Şehit Genel Başkanımız, ebedi siyasi liderimiz Muhsin Başkanımız ve yol arkadaşlarının şehadetinin 14. yıl dönümünde rahmet, minnet ve özlemle anıyorum. Bizler onun emanetine sahip çıkmak davasını bir adım dahi olsa ileriye götürebilmek için çalışıyoruz’ ifadelerini kullandı.

Alperen Ocakları Bursa İl Başkanı Ferhat Levent ise, ‘Muhsin Başkanımızı ve onunla birlikte şehit olan dava arkadaşlarını rahmetle ve özlemle anıyorum. Biz Alperenler olarak Muhsin Başkanımızın yarım kalan hayallerini tamamlamak için mücadele veriyoruz. Her bir alperen kardeşim bu bilinç ve şuurla hareket ediyor. Bizler var oldukça onun davasının sancağını yere düşürmeyeceğiz’ diye konuştu.

Konuşmalar sonrası program vatandaşlara yapılan ikramlarla son buldu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.