Bursa'da kahreden son! Yaşlı adam traktörün altında can verdi

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde traktörün devrilmesi sonucu bir kişi hayatını kaybetti.

Yayın: 02 Temmuz 2020 - Perşembe - Güncelleme: 02.07.2020 15:01:59
Editör -
Okuma Süresi: 48 sn.
1004 okunma
Google News

Kaza sabah saatlerinde Yeni Sölöz Mahallesi'nde meydana geldi. Alınan bilgiye göre; Sabri Türkyılmaz (61) kendisine ait 16 VD 780 plakalı traktörü ile Yeni Sölöz ile Sölöz arasındaki bağlantı yolu üzerinde bulunan zeytinliğine çalışmaya gitti. Burada traktörü ile ızgaralama yapmaya başlayan Sabri Türkyılmaz, traktörün devrilmesi sonucu altında kaldı.

 

Bahçesine giden bir başka vatandaş tarafından farkedilen kaza sonrasında ihbar üzerine olay yerine sağlık ekipleri, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri traktör altında kalan Sabri Türkyılmaz'ı buradan çıkardı. Sağlık ekipleri yaptıkları kontrolde talihsiz adamın hayatını kaybettiğini belirledi. Olay sonrasında Cumhuriyet Savcılığı ve Jandarma ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.