Bursa'da İlyas Yalçıntaş rüzgarı esti

Ünlü şarkıcı İlyas Yalçıntaş Bursa Açıkhava sahnesinde Bursalı dinleyicileri ile buluştu. Açıkhava Tiyatrosu’nun doluluk oranı düşük olmasına rağmen İlyas Yalçıntaş şarkılarıyla dinlemeye gelen Bursalılara unutulmaz bir gece yaşattı.

Yaşam Yayın: 23 Temmuz 2022 - Cumartesi - Güncelleme: 23.07.2022 18:58:32
Editör -
Okuma Süresi: 49 sn.
364 okunma
Google News

‘İncir’ şarkısıyla adını duyuran ve yapmış olduğu çalışmalar ile adından sıkça söz ettiren İlyas Yalçıntaş, Bursa Açıkhava Tiyatrosu’nda Bursalı müzikseverler ile buluştu. ‘İçimdeki Duman’ şarkısı ile Bursalıları selamlayan Yalçıntaş; “Ayağınıza sağlık, tekrardan hoş geldiniz. Ağırlıklı olarak kendi repertuarımızdan ayarladık ama yine cover şarkılar da çalacağız, sizin bildiğiniz şarkılar yine. Beraber söylersek konser daha keyifli olacaktır.Hadi başlayalım mı?” diyerek son yayınladığı single çalışması ‘Rüzgarım Seninle Esse’ şarkısıyla konserine devam etti.

Yalçıntaş, “İçimdeki Duman”, “İncir”, “Kirli Kadeh”, “Bu Nasıl Veda”, “Çok Yalnızım”, “Gökyüzüm” gibi sevilen şarkılarının yanı sıra 90’lı yıllardan günümüze sevilen şarkılardan oluşan sahne repertuvarıyla müzikseverlerden tam not aldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.