Bursa'da geleceğin mühendislerinden bilişim ziyareti

Dünya Mühendisler Günü dolayısıyla veri saklama hizmeti sunan PenDC’yi ziyaret eden lise öğrencileri, deneyimli mühendisler ile bir araya geldi.

Yayın: 05 Aralık 2021 - Pazar - Güncelleme: 05.12.2021 12:30:04
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
381 okunma
Google News

Veri merkezi alanında faaliyetlerini sürdüren Pen Data Center (PenDC), Bursa’da ilk ve tek devlet destekli özel teknoloji lisesi olan Mesafe Koleji öğrencilerini 5 Aralık Dünya Mühendisler Günü’nde ağırladı. PenDC’nin yetkin ve nitelikli mühendisleri ile bir araya gelen öğrencilerin, bilişim sektörüne yön vereceğini belirten PenDC Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ünal, “Geleceğin mühendisleri, bilim ve teknolojinin ışığında yenilenen çağı tasarlayacaklar” dedi.

Günümüzde işletmelerin dijital öncelikli ekonomiye dönüşüme odaklandığını vurgulayan PenDC Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ünal, yeni müşterilerin gereksinimlerini karşılamak ve yeni yetenekler geliştirmek için eğitimin de teknoloji temelli olarak ilerlemesinin ülkemizin geleceği için çok önemli olduğunu düşündüğünü belirtti.

Buluşmanın, öğrencilere kariyer hedefleri doğrultusunda güçlü yönlendirmeler sağlayacağını kaydeden Öğretmen Mümin Deniz ve Neslişah Demirci, yetkililere teşekkür etti. Öğretmenler, düzenlenen etkinliğin öğrencilerin hayal ettikleri mesleklerine azimle çalışabilmeleri için motive olduğunu söyledi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.