Bursa'da çifte cinayet dehşeti! Abla-kardeşi hunharca öldürdü

Bursa'nın Gemlik ilçesinde iki kardeşi öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan sanık hakkında iki kez müebbet hapisle cezalandırılması istemiyle dava açıldı.

Yayın: 12 Aralık 2019 - Perşembe - Güncelleme: 12.12.2019 10:07:46
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1220 okunma
Google News

Eşref Dinçer Mahallesi'ndeki evlerinde Sibel ve Mehmet Ali Dudaklı'nın ölü bulunmasıyla ilgili soruşturma tamamlandı.

 

Cumhuriyet savcısının, sanık Murat A'nın "kasten öldürme" suçundan iki kez müebbet hapisle cezalandırılması talebinde bulunduğu iddianame, Bursa 5. Ağır Ceza Mahkemesince kabul edildi. 

 

 

Sanık Murat A, iddianamede yer alan ifadesinde, olay günü Sibel Dudaklı ile aralarında kıskançlık nedeniyle çıkan kavgaya Mehmet Ali Dudaklı'nın da karıştığını belirtti. Cinnet getirdiğini öne süren sanık, önce Mehmet Ali Dudaklı'yı, sonra da ablası Sibel Dudaklı'yı öldürdüğünü anlattı.

 

Murat A'nın yargılanmasına 5. Ağır Ceza Mahkemesinde başlanacak.

 

Olay

 

Gemlik ilçesinde geçen ocak ayında, bir süredir haber alınamayan Sibel (45) ve kardeşi Mehmet Ali Dudaklı (37), Eşref Dinçer Mahallesi'ndeki evlerinde ölü bulunmuştu.

 

Bursa Emniyet Müdürlüğünce oluşturulan özel ekip, Sibel Dudaklı'nın eski sevgilisi katil zanlısı Murat A'nın Balıkesir'in Bandırma ilçesi ile Edirne'ye ve Çanakkale'nin Gökçeada ilçesine gittiğini belirlemişti.

 

Ekipler, Murat A'nın yurt dışına kaçmak için bazı kişilerle anlaştığı bilgisine ulaşmış ve şüpheliyi Yunanistan'a kaçmak üzereyken bir balıkçı teknesinde yakalamıştı. Murat A, çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklanmıştı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.