2.elde keyfiler kaçtı! Bayram arifesi...

Kurban Bayramı öncesi, her hafta tıklım tıklım olan açık oto pazarı gereken ilgiyi görmedi.

Bursa Yayın: 25 Haziran 2023 - Pazar - Güncelleme: 25.06.2023 14:35:00
Editör -
Okuma Süresi: 57 sn.
69 okunma
Google News

Bursa'da Kurban Bayramı'na sayılı günler kala kurulan oto pazarı boş kaldı. Araç ve müşterinin ilgi göstermediği pazarda, her yaşa kadar araç bulunması mümkün oldu. Geçmiş senelerde bayram öncesi herkesin araba almak için pazara mutlaka geldiğini ifade eden satıcılar, ancak bu bayram biraz buruk olduğunu söyledi. '0' kilometre araçların çok rağbet görmesi, ancak firmaların talepleri karşılayamaması sebebiyle ikinci el fiyatların yükseldiğini belirten pazar esnafı, "Fiyatlar bazı araçlara göre makul. Ancak ne zaman bayiler talepleri karşılar, '0' arabalar piyasada olur. O zaman ikinci el fiyatları biraz düşer. Yoksa fiyatlar düşmez. Araç almak zorunda olanlar da, ince eleyip sık dokuyor" dedi.

Kimi satıcının ise sadece fiyat ve model değil, aracın tüm özelliklerini büyük kartonlarla yazması dikkatlerden kaçmadı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.