Bursa'da bir garip olay! Ceza yediği için göbek attı

Bursa'da yaşayan bir vatandaş pandeminin başlangıcından bu yana toplam 6 tane sokağa çıkma yasağı ve maske takmama cezası yedi. Cezalar karşısında göbek atan Celil Topal görenleri şaşırttı.

Yayın: 12 Mayıs 2021 - Çarşamba - Güncelleme: 12.05.2021 16:25:28
Editör -
Okuma Süresi: 53 sn.
1486 okunma
Google News

Bursa’nın İznik ilçesinde salgı sürecinden bu yana 6 tane sokağa çıkma yasağı ve maske takmama cezası yiyerek rekor kıran Rambo lakaplı Celil Topal, hayat güzel yaşamaya değer diyerek göbek atıp oynamaya başladı.

 

 

Bursa'nın İznik ilçesinde bir çay ocağında çalışan Celil Topal (59), salgın sürecinden bu yana sokağa çıkma yasağına muhalef ve maske takmadığı gerekçesiyle 6 tane ceza yedi. Toplam 9 bin 900 lira ceza evraklarının eline ulaşmasıyla miktarı öğrenen Celil Topal, verdiği tepki ile sosyal medyada gündem oldu. Topal, “Devletin kestiği parmak acımaz, hayat güzel yaşamaya değer. Ceza rekoru bende diyerek” oyun havası eşliğinde göbek attı.

 

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.