Küçük yetenekler ayakta alkışlandı

Nilüfer Belediyesi bale ve modern dans atölyesi kursiyerleri yıl sonu gecesinde sahne alarak performanslarını sergiledi.

Bursa Yayın: 23 Haziran 2023 - Cuma - Güncelleme: 23.06.2023 12:16:00
Editör -
Okuma Süresi: 50 sn.
84 okunma
Google News

Nilüfer’de her çocuğun sanatın bir dalıyla ilgilenmesi idealiyle başlatılan ve binlerce çocuğu sanatın farklı branşlarıyla buluşturarak yeni yeteneklerin ortaya çıkmasına da olanak sağlayan sanat atölyeleri, dönemi birbirinden renkli gösterilerle kapatıyor.

Nilüfer Belediyesi Bale, Show ve Modern Dans Atölyesi’nin 2022-2023 dönemi eğitimleri de Nazım Hikmet Kültürevi’nde düzenlenen yılsonu gösterisiyle sona erdi. Eğitmenler Tülay Özkahraman ve Selcan Çarker yönetiminde yıl boyu süren eğitimlerin finalinde 110 öğrenci sahneye çıktı. Ekim ayından bu yana çalışmalarını sürdüren öğrenciler performanslarıyla beğeni topladı. Ailelerin de heyecana ortak olduğu geceye modern dans gösterileri de renk kattı. Yaklaşık iki saat süren yılsonu gösterisi sonunda hünerlerini sergileyen öğrenciler ayakta alkışlandı. 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.