Gürsulular Ramazan’ın manevi atmosferinde buluştu

Gürsu Belediyesi, düzenlediği programla, Gürsulular’a on bir ayın sultanı Ramazan Ayı’nın manevi atmosferini yaşattı.

Bursa Yayın: 28 Mart 2023 - Salı - Güncelleme: 28.03.2023 15:23:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
107 okunma
Google News
Gürsu Celal Bey Millet Bahçesi’nde, Ramazan’a özel düzenlenen program kapsamında gerçekleştirilen ilahi ve sema gösterisi, Hacivat Karagöz Ortaoyunu ve tiyatro gösterisiyle, Gürsulular iftar sonrası keyifli anlar yaşadı.
 
Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, “On bir ayın sultanı Ramazan Ayı’nın manevi atmosferini yaşatmak, ‘Nerede o eski Ramazanlar’ diyenlerin nostalji özlemini gidermek amacıyla etkinlikler gerçekleştiriyoruz. Ramazan Ayı geleneklerinin yaşatıldığı, birlik ve paylaşım duygularının yoğun olarak yaşandığı, sosyal yaşamı renklendiren etkinlikler yapıyoruz. Ramazan’ın huzurunun, bereketinin, paylaşım ruhunun, birlik, beraberlik, sevgi ve hoşgörü duygularının tüm gönüllerde, her daim yaşanmasını diliyorum. Ramazan Ayı’nın ülkemiz ve tüm İslam Alemi için barış ve huzur getirmesini temenni ediyorum.
Rahmet, bereket ve mağfiret ayı olan Ramazan’ı en iyi şekilde, tüm güzellikleriyle birlikte yaşamamızı diliyorum” dedi.
 
Gürsulular’ın yoğun katılımıyla gerçekleştirilen program kapsamında katılımcılara lokum ikram edildi.
 
 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.