Bursa bir değerini daha kaybetti

23. Dönem AK Parti Bursa Milletvekili Ali Koyuncu (53) hayatını kaybetti.

Yayın: 16 Temmuz 2021 - Cuma - Güncelleme: 16.07.2021 18:27:09
Editör -
Okuma Süresi: 53 sn.
683 okunma
Google News

AK Parti'nin 23. Dönem Bursa Milletvekili Ali Koyuncu bir süredir kanser sebebiyle tedavi gördüğü Ankara Güven Hastanesi’nde bugün vefat etti. Koyuncu'nun cenazesinin Cumartesi günü öğle namazını müteakip Ormankadı Mahalle Mezarlığında toprağa verileceği öğrenildi.



Ali Koyuncu Kimdir?


Ali Koyuncu, 3 Şubat 1968’de Bursa Mustafakemalpaşa’da doğdu. Babasının adı Veli, annesinin adı Sacide’dir. Bahçeşehir Üniversitesi Siyaset ve Liderlik Okulu’nu bitirdi. Tarım, hayvancılık ve ticaret işleriyle uğraştı. Türkiye Süt Üreticileri Birliği Genel Başkanlığı görevini yürüttü. Türkiye Sivil Toplum Platformu Kurucu Üyeliği, TOBB İçecek Sektör Temsilciliği, Türkiye Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Ankara Delegeliği, Ziraat Odası, Pankobirlik ile Ticaret Odası ve Ticaret Borsası Üyeliği görevlerinde bulundu. Evli ve 2 çocuk babasıdır.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.