Burcu Esmersoy, Instagram paylaşımlarıyla para basıyor

3 hafta önce Allan Hakko ile ayrılan ünlü sunucu Burcu Esmersoy, aşkta kaybetti ancak işte kaybetmedi. Sosyal medya hesabından sürekli ürün tanıtımları yapan sunucu, bir paylaşımından 25 bin TL kazanıyor.

Yaşam Yayın: 27 Haziran 2020 - Cumartesi - Güncelleme: 27.06.2020 12:05:56
Editör -
Okuma Süresi: 43 sn.
896 okunma
Google News

Berk Suyabatmaz ile boşandıktan sonra iş adamı Allan Hakko ile aşk yaşamaya başlayan Burcu Esmersoy'un mutluluğu kısa sürdü. 3 hafta öncesi sevgilisinden ayrılan ve şimdilerde kız arkadaşıyla tatilde olan Esmersoy'un sosyal medya hesaplarından yaptığı reklam paylaşımlarından kazandığı para ortaya çıktı.

 

ÜRÜN BAŞINA 25 BİN TL

 

4 milyon takipçisinin olduğu Instagram hesabından sıklıkla ürün tanıtımları yapan Burcu Esmersoy, sadece bir ürün tanıtımından 25 bin TL kazanıyor.

 

Esmersoy, servet kazandığı Instagram hesabından sık sık kendi pozlarını paylaşmayı ihmal etmiyor. Kız arkadaşlarıyla tatilde olan Esmersoy, bikini ve mayolu pozlarını da takipçileriyle paylaşıyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.