BUDO satılacak mı? Flaş iddiaya Aktaş'tan yanıt geldi

2012 yılında kurulan BUDO'nun satılacağı yönündeki iddialara Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş'tan yanıt geldi.

Yayın: 18 Aralık 2019 - Çarşamba - Güncelleme: 18.12.2019 14:00:46
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2085 okunma
Google News

Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, BUDO'nun satılacağı yönündeki iddiaya ilişkin Olay gazetesi Yazarı Mustafa Özdal'a konuştu.

 

Aktaş'ın açıklamaları şöyle:

 

'EKMEK SÜT VE SU FABRİKALARI SATILMAYACAK'

 

"BESAŞ, ekmek ve unlu mamüller üretiyor. Keles'te de süt fabrikamız var. Ayrıca bir de su fabrikamız hizmet veriyor. Göreve geldikten sonra kendi aramızda süt ve su fabrikasını özelleştirebilirmiyiz diye konuştuk, tartıştık. Bu fabrikaların şehre getirisi, götürüsü nedir, satarsak neleri kazanırız, neleri kaybederiz, ayrıca satmazsak daha ne kadar geliştirilebiliriz diye uzun uzun konuştuk. Ancak neticede satmama kararı aldık.

 

'BUDO KÜÇÜK BİR MİKTAR ZARAR EDİYOR'

 

Gelelim BUDO'ya. BUDO para kazanmıyor, hatta küçük bir miktar da zarar ediyor. Şimdi BUDO'nun hizmet kalitesini yükseltmeye çalışıyoruz. BUDO, İDO'ya alternatif olarak, Bursalıların daha uygun fiyata İstanbul'a gitmeleri için kuruldu.

 

Bu bizim için önemli. Ama Bursa'nın bu değerinin özelleştirilmesi bir gün Bursa'nın ve Büyükşehir Belediyesi'nin lehi

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.