Bu otobüs vatandaşlara ücretsiz hizmet verecek

Bursa'nın Yenişehir ilçesinin MHP'li Belediye Başkanı Davut Aydın, her gün şehir merkezine giden sporcular, hastalar ve vatandaşlara ücretsiz olarak hizmet verecek belediye otobüsünü hizmete aldı.

Yayın: 04 Mayıs 2021 - Salı - Güncelleme: 04.05.2021 19:08:56
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1116 okunma
Google News

Yenişehir Belediyesi tarafından özel olarak hazırlanan halk otobüsü vatandaşa ücretsiz olarak hizmet verecek. 

 

 


Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Yenişehir Belediyesi'ne tahsis edilen otobüsü inceleyen Yenişehir Belediye Başkanı Davut Aydın, “Bu otobüs ilçe halkımızın hizmetinde kullanılacak. Genelde her gün sporcularımız Bursa’dan gelip gidiyorlar ve araç kiralıyorduk. Bu konuyla ilgili de biraz rahatlamamız olacak. Bu aracı bizlere tahsis eden Büyükşehir Belediye Başkanımız Alinur Aktaş’a teşekkür ediyorum. Haftada 5 gün sporcularımız Bursa'ya gidip geliyor, aynı zamanda hastaneye giden hastalarımız var. İnşallah bu araç bizim yükümüzü hafifletecek. "İkinci ve üçüncü aracı da biz alırız" diye umut ediyorum. Biz her zaman söylüyoruz Yenişehir Osmanlı’nın ilk başkenti, biz de tarihi yapılarımızı aracın kaplamasında kullandık.’’ dedi. 


Başkan Aydın, incelemelerden sonra özel olarak hazırlanan otobüs ile kısa bir tur attı. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.