Bu otelin geceliği 1 dolar! Ama bir şartları var

Japonya'da boş kalan odalarından gelir sağlamayı hedefleyen bir otel, ilgi çekmek için odaları geceliği 1 dolara kiralıyor. Otel yönetimi, 1 dolarlık odalarda Youtube üzerinden canlı yayın yapma şartı koşuyor. Bu sayede reklam geliri elde etmeyi hedefliyor.

Dünya Yayın: 03 Aralık 2019 - Salı - Güncelleme: 03.12.2019 09:32:06
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1161 okunma
Google News

Japonya'nın Fukuoka şehrinde yer alan bir otel, ucuza tatil yapmak isteyenler için ilginç bir fırsat sunuyor. Resmi adı Asahi Ryokan olan ancak One Dollar Hotel olarak bilinen bu otelde geceliği 1 dolara kalınabiliyor ancak bazılarını rahatsız edecek bir şartla. Söz konusu odalarda Youtube üzerinden canlı yayın yapılıyor.

 

Asahi Ryokan'da 1 dolara konaklayan misafirlerin odalarında geçirdikleri tüm zamanı Youtube üzerinden yayımlamaları gerekiyor. Gezi rehberi Lonely Planet'in aktardığına göre otelin sahibi Tetsuya Inoue, az talep olan odalardan para kazanmak için böyle bir çözüm bulmuş. Söz konusu odalarda kimse olmayınca canlı Youtube yayını Inoue'nin ofisinden devam ediyor.

 

TUVALET VE BANYODA KAMERA YOK

 

Inoue bu sayede normalde boş kalan odalardan reklam geliri elde etmeyi hedefliyor. Tahmin edileceği gibi tuvalet ve banyolarda kamera yer almıyor. Ayrıca misafirler üstlerini yine kameranın görmediği bir yerde değiştirebiliyor.

 

Otel yönetimi bunun yanında misafirlerini pasaport bilgilerini kameraya göstermeme konusunda sıkı bir şekilde uyarıyor. Ayrıca gece yatarken ışıklar kapatılabiliyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.