Bu nasıl baba! 14 yaşındaki kızını İngiliz anahtarı ile öldüresiye dövdü

Tekirdağ'da çok mesajlaştığı için telefonunun şifresini söylemesini isteyen baba, cevap alamayınca 14 yaşındaki kızını İngiliz anahtarıyla dövdü. Gözaltına alınan baba, işlemlerinin ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Asayiş Yayın: 22 Ağustos 2020 - Cumartesi - Güncelleme: 22.08.2020 20:30:48
Editör -
Okuma Süresi: 39 sn.
1193 okunma
Google News

Çorlu'da meydana gelen olayda cep telefonu şifresini söylemediği gerekçesi ile kızını İngiliz anahtarı ile feci şekilde darbeden baba tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

BABASINDAN ŞİKAYETÇİ OLDU

 

Anne ve babası ayrı yaşayan 14 yaşındaki A.S. adlı kız çocuğunun telefonuna şifre koyması nedeniyle babası tarafından İngiliz anahtarı ile dövüldüğünü öne sürerek annesi ile karakola giderek babasından şikayetçi olmasının ardından harekete geçen polis baba D.S'yi gözaltına aldı. Çorlu Cumhuriyet Polis Merkezindeki işlemlerin ardından Çorlu Adliyesi'ne sevk edilen baba D.S. Çorlu Sulh Ceza Hakimliğince tutuklanarak cezaevine gönderildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.