Bu kez Merkez Bankası başkan yardımcısı görevden alındı

Merkez Bankası'nda görev değişimleri devam ediyor. Merkez Bankası Başkanı Naci Ağbal'ın ardından Başkan Yardımcısı Murat Çetinkaya da görevden alındı. Çetinkaya'nın yerine Mustafa Duman atandı.

Ekonomi Yayın: 30 Mart 2021 - Salı - Güncelleme: 30.03.2021 14:42:31
Editör -
Okuma Süresi: 49 sn.
1704 okunma
Google News

Buna göre, Çetinkaya, 375 sayılı Kanun Hükmünde Kararname'nin ek 35'inci maddesi ile 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi'nin 2'nci maddesi kapsamında görevden alındı.

Çetinkaya'nın yerine Mustafa Duman atandı. Duman son olarak Morgan Stanley Menkul Değerler AŞ Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Genel Müdürü'ydü.

 

 

MUSTAFA DUMAN KİMDİR? 

1969 yılında doğan Mustafa Duman, ODTÜ İşletme Bölümü mezunu. Devamında City University CASS Business School, Londra’da MBA ve Marmara Üniversitesi Bankacılık Enstitüsü’nde Sermaye Piyasaları yüksek lisansı yaptı.

Morgan Stanley Menkul Değerler’de Ocak 2013’te Genel Müdür Yardımcısı, Şubat 2020’den itibaren vekaleten Genel Müdür, mart 2020’den itibaren Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı olarak atandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.