Bu kadarına da pes ...Hem suçlu, hem zorba hem de şovmen !

Önce kamu görevlisini darp etti, sonra inekle belediye binası önünde şov yaparak kaçak yapısının yıkılmasını çirkin eylemi ile engellemeye çalıştı.

Yayın: 14 Mayıs 2022 - Cumartesi - Güncelleme: 14.05.2022 14:50:49
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
526 okunma
Google News

9 Mayıs Pazartesi günü mesainin bittiği saatlerde Kestel Belediyesi teknik birimlerinin bulunduğu binaya gelen kaçak yapı sahibi Ümit Yazıcı, Yapı Kontrol Müdürü A.P’ ye fiili olarak saldırıda bulundu. Bu sırada saldırganın “ Sıra Önder Tanır’ da “ diye bağırarak tehdit etmesi dikkat çekti.  Olay sonrası Yapı Kontrol Müdürü darp raporu aldı. Saldırgan Emniyet tarafından gözaltına alındı. 

9 Mayıs Pazartesi günü Kestel Belediyesi Yapı Kontrol Müdürüne saldırıda bulunan Ümit Yazıcı,  babası Bayram Yazıcı ve kardeşleri ile birlikte yanlarında getirdikleri bir büyükbaş hayvanla  Kestel Belediyesi önüne gelerek kendisine ve babasına ait olan Kestel Kazancı Mahallesi'nde bulunan kaça'k yapılarının yıkılmasına engel olmak amacıyla kamu görevlilerine ve Kestel Belediye Başkanı Önder Tanır’a tepki gösterdiler.

  Ümit Yazıcı, Emniyet görevlilerine karşı şiddet göstererek direndi. Emniyet görevlilerinden biri olay yerinde hafif yaralandı.Kaçak yapı eylemcileri Emniyet görevlilernini müdahelesi sonrası  gözaltına alındı.  

Bu olay sonrasında bir süredir Kestel Belediyesi’nde kanun ile tanımlanan, görevlerini yerine getirmeye çalışan kamu görevlilerine karşı darp, tehdit ve hakaret içeren bir takım eylemlerin yapıldığı, sosyal medya üzerinden, bir takım çevreler tarafından yıpratma kampanyası yürütüldüğü bir kez daha gün yüzüne çıkmış oldu..

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.