Bu fotoğraflar yuva yıkar! İç çamaşırları ile...

30 yaşındaki Amerikalı kick boks dövüşçüsü Andrea Lee, yeşil iç çamaşırı ile çekmiş olduğu takvim fotoğrafını Instagram'da paylaşarak takipçilerinin büyük beğenisini kazandı.

Yaşam Yayın: 10 Ocak 2020 - Cuma - Güncelleme: 10.01.2020 13:30:23
Editör -
Okuma Süresi: 52 sn.
2025 okunma
Google News

30 yaşındaki Amerikalı kick boks dövüşçüsü Andrea Lee iç çamaşırlı pozlarıyla sosyal medyaya damga vurdu. "Bunu daha önce de yaptım" diyerek fotoğrafını paylaşan Andrea'yı takipçileri beğeni ve övgü yağmuruna tuttular.

 

 

Bir takipçisinin, "Eşlerimiz bizi öldürmeden nasıl bu takvimden alabiliriz" şeklindeki yorumu, en çok dikkat çeken yorumlardan biri oldu.32018 yılında, eski eşi Donny Aaron'un istismarı ve şiddetine maruz kalan Lee, buna karşın mücadelenin kendisi için bir sığınak olduğunu ve mücadelenin hayatına her zaman huzur ve neşe getirdiğin söyledi.

 

 

Andrea Lee, geçen sezon çıktığı 3 maçın 2'sini kazanarak başarılı bir performans sergilemişti.

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.