Böyle sorumsuzluk olmaz! Uzun eşek oynayıp, horon teptiler

Koronavirüs salgınına ilişkin yetkililerin defalarca kez yaptığı uyarılara rağmen İstanbul'da bir grup, maskesiz olarak toplandı ve uzun eşek oynadı. Mega kentteki bu görüntüler, izleyenlere pes dedirtti.

Yayın: 30 Haziran 2020 - Salı - Güncelleme: 30.06.2020 14:27:49
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1148 okunma
Google News

 

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla mücadele kapsamında maske takılmasının zorunlu hale getirilmesine rağmen mega kentte pes dedirten görüntüler kaydedildi. Ne maske takan ne de sosyal mesafe kurallarına uyan kimi grup uzun eşek oynarken kimileri de horon tepip halay çekti. Kalabalık grup esasında oyun değil, hayatıyla oynadı.

 

Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında normalleşme sürecine girilmesinin ardından İstanbul'da maske takılma zorunluluğu getirilmişti. Yetkililerin sosyal mesafe kurallarına uyulması konusunda uyarılarda bulunmasına rağmen hafta sonu mega kentin çeşitli noktalarında "pes" dedirten görüntüler kaydedildi.

 

UZUN EŞEK OYNAYIP HORON TEPTİLER

 

Sarıyer Belgrad Ormanları'nda bir araya gelen bir grup, hoparlör sistemi olan araçlarla yüksek sesli müzikler eşliğinde horon tepti. Kadıköy Moda Parkı'nda başka bir grup ise ne maske takarak ne de sosyal mesafeye uyarak eğlendi. Virüse adeta meydan okuyan diğer bir grup ise uzun eşek oynadı. Beşiktaş Sahili'nde bir başka grup ise iç içe müzik eşliğinde eğlenerek halay çekti. Dakikalarca birbirleriyle temas eden gruplar canlarını hiçe saydı. Yaşananlar ise cep telefonu kameralarına yansıdı.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.