Böyle kamu spotu görülmedi! Cinsel içerikli film oyuncuları rol aldı

Yeni Zelanda hükûmeti, ülkedeki gençlere cinsel içerikli filmler ile gerçek hayattaki ilişkiler arasındaki farklar hakkında farkındalık sağlamayı hedefleyen bir kamu spotu hazırladı. Kamu spotunda çıplak cinsel içerikli film oyuncularına yer verildi.

Dünya Yayın: 15 Haziran 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 15.06.2020 12:13:33
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1971 okunma
Google News

Yeni Zelanda'da, ülkedeki gençlere cinsel içerikli filmler ile gerçek hayattaki ilişkiler arasındaki farkı öğretmek için ilginç bir reklam filmi yayınlandı.

 

Yeni Zelanda televizyon kanallarında yayımlanmaya başlayan kamu spotunda Sue ve Derek isimli iki cinsel içerikli film oyuncusu kapıyı açan anne Sandra'ya (Komedyen Justine Smith), "Oğlunuz dizüstü bilgisayarından, iPad'inden, PlayStation'ından, kendi telefonundan, sizin telefonununuzdan, akıllı televizyondan bizi izliyor" diyor.

 

"VİDEOLARDA RIZADAN BAHSETMEDEN DİREKT İŞE KOYULUYORUZ"

 

Kamu spotunun devamında Sue, ilişkide rızadan bahsederek, "Biz genelde yetişkinler için performans sergileriz, ancak oğlunuz bir çocuk. İlişkilerin gerçekte nasıl işlediğini bilmeyebilir" dedikten sonra Derek, "Evet videolarda rızadan bahsetmeden direkt işe koyuluyoruz. Ben gerçek hayatta asla böyle davranmam" ifadelerini kullanıyor.

 

"BU KONUDA KONUŞMAMIZIN ZAMANI GELDİ"

 

Kamu spotunun devamında Sandra'nın oğlunun elinde bir laptop ve kaseyle kapıya geldiği görülüyor. Cinsel içerikli film yıldızlarını gördükten sonra elindeki kaseyi düşüren oğluna Sandra, "Sanırım bu konu üstüne konuşmamızın zamanı geldi" diyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.