Boğulan kardeşinin cansız bedenine sarılan ağabeyin feryadı yürekleri dağladı

Adana'da arkadaşlarıyla birlikte serinlemek için girdiği Seyhan Baraj Gölünde boğulan 19 yaşındaki gencin ağabeyinin, kardeşinin cansız bedenine sarılıp "sana gitme dedim, ben sensiz ne yapacağım, keşke kalbini kırıp seni göle göndermeseydim" diye ağlaması yürekleri sızlattı.

Asayiş Yayın: 08 Haziran 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 08.06.2020 10:04:18
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1760 okunma
Google News

Edinilen bilgiye göre olay, merkez Çukurova ilçesi Dörtler Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Alperen Karataş (19) arkadaşlarıyla serinlemek için Seyhan Baraj Gölü'ne girdi. Karataş, arkadaşlarıyla birlikte gölün karşısına geçmek için yüzmeye başladı. Ancak göl ortasında Karataş'ın ayağına kramp girince bir anda gözden kayboldu. Arkadaşları, genci kurtarmaya çalıştı ama başaralı olamayınca karaya çıkıp polise haber verdi. Baraj gölünde arama yapan Adana Emniyet Müdürlüğü Su Altı Grup Amirliği'ne bağlı deniz polis kaptanları, yaklaşık yarım saatlik çalışmayla Karataş'ın cesedine ulaştı.

 

Polis, gencin cesedini gölden karaya çıkardı. Karataş'ın arkadaşları onu kurtaramadıkları için gözyaşlarına boğuldu. Bir süre sonra ise Karataş'ın ağabeyleri Mehmet ve Hüseyin Karataş olay yerine geldi. Hüseyin Karataş, koşarak geldiği olay yerinde kardeşinin cesedine sarılarak, "Sana gitme dedim, ben sensiz ne yapacağım gitme dedim, Alperen kalk oğlum, ben ne yapacağım sensiz, keşke kalbini kırıp seni göle göndermeseydim. Aklıma gelen başıma geldi" diye ağlaması yürekleri dağladı.

 

Diğer ağabey Mehmet Karataş ise, "Ağabey, o benim kardeşim. O çocuğa bir şey olmasın, kardeşim ben sensiz yapamam" diye ağladı.

 

Karataş'ın cesedi otopsi işlemleri için Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.