Bir ay içinde hamile bıraktığı 6 kadınla yan yana gelip poz verdi!

Nijeryalı sosyal medya fenomeni ve sosyetenin en önemli isimlerinden Pretty Mike, bir düğüne kendisinden hamile olan altı kadınla birlikte katıldı.

Dünya Yayın: 27 Kasım 2020 - Cuma - Güncelleme: 27.11.2020 14:49:22
Editör -
Okuma Süresi: 1 dk.
1179 okunma
Google News

Sosyal medya hesabından düğünde çektiği videoyu paylaşan ve açıklamada kadınların kendisinden hamile olduğunu söyleyen Mike, büyük tepki çekti. Mike, 2017 yılında da birden fazla kadına tasma bağlayıp kadınları düğüne yürüterek götürdüğü için tutuklanmıştı.

 

Mike, geçen eylül ayında da beş kadınla poz verip, en büyük hayalinin eski kız arkadaşlarından üç tanesi ve şu anki kız arkadaşlarından iki tanesiyle evlenmek olduğunu söylemişti.
 

Gerçek ismi Mike Eze-Nwalie Nwogu olan ve ayrıca bir gece kulübünün sahibi olan fenomenin videosuna takipçilerinden ağır eleştiri geldi.
 

Bir kullanıcı "İnsanların kız arkadaşlarını senden korumak için düğün ve davetlere silahlı bir şekilde katılmaları gerekiyor" dedi. Ayrıca kadın hakları kuruluşları da Mike'a tepki gösterdi.
 

Öte yandan aynı adamdan hamile kalan 6 kadının hallerinden oldukça memnun olması da dikkatlerden kaçmadı.
 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.