'Bikinili fotoğraf paylaşmaktan utanmıyorum'

Oyuncu Salma Hayek, sosyal medya hesabından yayınladığı bikinili fotoğrafları hakkında konuştu. 54 yaşındaki Hayek, spor salonunda çok çalışarak eriştiği fit vücudunu paylaşmak istediğini ve bundan utanmadığını dile getirdi.

Yaşam Yayın: 06 Şubat 2021 - Cumartesi - Güncelleme: 06.02.2021 14:48:06
Editör -
Okuma Süresi: 38 sn.
1810 okunma
Google News

Son dönemde Instagram hesabından yaptığı tatil paylaşımlarıyla gündemde olan Meksikalı oyuncu Salma Hayek, fotoğraflarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. 

 

Entertainment Tonight'a röportaj veren Hayek, pandeminin başlarında spor salonuna gitmeye başladığını ve çok çalışarak eriştiği fit vücudunu paylaşmak istediğini söyledi.

 

"BİKİNİLİ FOTOĞRAF PAYLAŞMAKTAN UTANMIYORUM"

 

Bikinili fotoğraf paylaşmayı özgürleştirici olarak açıklayan 54 yaşındaki oyuncu, şu ifadeleri kullandı:

 

Kilo vermem ve geçen senenin sonuna doğru bikini giyebilmek için egzersiz yapmam gerekiyordu. Bu kadar fazla fotoğraf çektiğim için mutluyum, hiç utanmıyorum çünkü bunlar tatilimin ilk haftasındaydı.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.