Bihter Ziyagil'in 10. ölüm yıl dönümü sosyal medyaya damga vurdu

Bir döneme damgasını vuran Aşk-ı Memnu dizisinin ana karakteri Bihter Ziyagil, ölümünün 10'uncu yıl dönümünde Twitter'da sevenleri tarafından anılıyor. Tekrarları hala ilgi gören Aşk-ı Memnu dizisinin final sahnesi dizi severler tarafından paylaşılıyor.

Yaşam Yayın: 24 Haziran 2020 - Çarşamba - Güncelleme: 24.06.2020 13:30:46
Editör -
Okuma Süresi: 52 sn.
1187 okunma
Google News

İki sezon devam eden ve 79 bölüm süren Aşkı Memnu dizisinin final bölümünde ünlü oyuncu Beren Saat'in canlandırdığı Bihter Ziyagil karakteri, acı bir şekilde ölmüştü.

 

Bihter Ziyagil karakterinin ölümünün 10. yıl dönümünde unutulmadı.

 

24 Haziran 2010'da final yapan dizideki Bihter Ziyagil karakteri, Twitter'da TT oldu. Sosyal medya kullanıcıları Bihter karakteriyle ilgili ilginç paylaşımlar yaptı.

 

Babasının ölümünden annesini sorumlu tutan Bihter, ona kin duymaktadır. Annesini mutsuz etmek için zekasını ve güzelliğini kullanmaktan çekinmez.

 

Ancak yalnızlık ve hüzün .içinde Adnan Bey'le karşılaştığında, onun güvenli elini tutar ve yeni hayatına doğru yürümeye başlar. Bu yolda Adnan Bey'in uzaktan yeğeni Behlül Haznedar ile tutkulu bir ilişki yaşar.

 

Bihter, sevgilisi Behlül Haznedar'ın, farklı biri ile evlenmesine katlanamaz ve farklı sebepler ile de beraber intihar eder.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.