Berrak Tüzünataç ile Berk Suyabatmaz ayrıldı

Berrak Tüzünataç, 8 aydır aşk yaşadığı iş insanı Berk Suyabatmaz'la ilişkisini noktaladı. Suyabatmaz ile Çeşme tatilinde konuşup yollarını dostça ayıran Tüzünataç, kafa dinlemek için Bodrum'a gitti.

Yaşam Yayın: 15 Haziran 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 15.06.2020 12:32:02
Editör -
Okuma Süresi: 38 sn.
891 okunma
Google News

Başarılı oyuncu meslektaşı Birkan Sokullu ile yollarını ayıran Berrak Tüzünataç, Burcu Esmersoy ile boşanan iş insanı Berk Suyabatmaz ile yeni bir ilişkiye başladı. Ancak çiftin mutluluğu kısa sürdü.

 

AYRILIK SONRASI ARKADAŞLARININ YANINA GİTTİ

 

8 ay aşk yaşayan çift, sürpriz bir şekilde ayrılık kararı aldı. Normalleşme sürecinin başlamasının ardından Suyabatmaz ile Çeşme'de tatil yapan Tüzünataç, ayrılığın ardından Bodrum'a geçti. Burada yakın arkadaşlarıyla buluşan Tüzünataç, bir süre Bodrum'da tatil yapıp kafa dinledikten sonra İstanbul'a dönecek.

 

İki ünlü isim, sosyal medya hesaplarından birlikte çekilmiş fotoğraflarını kaldırdı, ancak birbirlerini takipten çıkmadı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.