Bergüzar Korel, bikinili pozuyla değil yazdığı notla şaşırttı!

İkinci bebeğini Mart ayında kucağına alan güzel oyuncu Bergüzar Korel, hakkında çıkacak olası kilo haberlerini tiye alarak bikinili paylaşım yaptı

Yaşam Yayın: 06 Temmuz 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 06.07.2020 16:31:14
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2718 okunma
Google News

2009 yılında Halit Ergenç ile nikah masasına oturan Bergüzar Korel, geçtiğimiz aylarda Han adını verdikleri ikinci çocuğunu dünyaya getirmişti.

 

Salgın sonrası birçok ünlü gibi soluğu denizde alan güzel oyuncu doğum sonrası ilk kez bikinili fotoğrafını paylaştı.

 

Başarılı oyuncu paylaşımının altına yazdığı notla da hakkında çıkacak olası kilo haberlerine gönderme yapmayı da ihmal etmedi.

 

 

Ünlü oyuncunun paylaşımı ve esprili göndermesi takipçilerine tebessüm ettirdi. İşte iki çocuk annesi oyuncunun gülümseten o notu:

 

"4 ay önce ikinci çocuğunu dünyaya getiren ünlü oyuncunun kilolu hali gözlerden kaçmadı. Doğum kilolarından hala kurtulamadığı gözlenen Bergüzar Korel'in saklanma çabaları ise işe yaramadı. Doğum sonrası aldığı kilolar ve selülitleri ile dikkat çeken Bergüzar Korel'in bu görüntüsü şaşkınlık yarattı."

 

"Çevrenin şaşkın bakışları arasında tatilini sürdüren Bergüzar Korel'i görenler "eski halinden eser yok" demekten kendilerini alamadılar."
 

"Bu görüntüsü ile sosyal medyada eleştiri okları ve hakarete varan yorumlar ile alay konusu olan Bergüzar Korel'in şok değişimi için yana kaydırabilirsiniz."
 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.