Benzin ve motorinden sonra bir indirim de LPG'ye!

Petrol fiyatlarındaki sert düşüşler sonrası benzin ve motorinin ardından bir büyük indirim de LPG'ye göründü. Sektör yetkililerinden alınan bilgiye göre LPG otogaza 60-70 kuruş arasında indirim bekleniyor.

Ekonomi Yayın: 23 Mart 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 23.03.2020 09:59:18
Editör -
Okuma Süresi: 41 sn.
984 okunma
Google News

Petrol fiyatlarında yaşanan sert değer kayıpları sonrası benzin ve motorine üst üste indirimler gelmişti. Benzin ve motorinin ardından bir büyük indirim de LPG'ye göründü. Sektör yetkililerinden alınan bilgiye göre, LPG otogazın fiyatına 60-70 kuruş arasında bir indirim bekleniyor.

 

İNDİRİM MİKTARI DEĞİŞEBİLİR

 

Sektör yetkilileri söz konusu indirim miktarının şu anki döviz kurları üzerinden hesaplandığını kurlardaki değişikliğe göre indirim miktarının değişebileceğini söyledi. LPG indiriminin Nisan ayının başında pompaya yansıması bekleniyor.

 

FİYATLAR NE KADAR OLACAK?

 

İndirimin gelmesiyle LPG fiyatı İstanbul'da 3,90'dan 3,20 liraya, Ankara'da 3,97'den 3,27 liraya, İzmir'de ise 3,90'dan 3,20'ye gerileyecek.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.