Ben demiyorum, Cüppeli Hocam diyor!

İlim irfan sahibi hocalarım kusura bakmasın. Ahmet Mahmut Ünlü, yani nam-ı diğer Cüppeli Ahmet Hoca'yı tek geçerim. Katıldığı TV programlarında söylediklerinin geneline gülüp geçiyoruz, tiye alıyoruz ama bazen de bu hoca doğruyu söylüyor. Bozuk saat bile günde 2 defa doğru vakti gösterir.

Yayın: 16 Eylül 2020 - Çarşamba - Güncelleme: 16.09.2020 11:10:17
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1095 okunma
Google News

İşte onlardan biri. İki gün önce bir arkadaşım video attı.

 

Diyor ki Hoca:

 

"Emniyetteki tesbitlere göre Ramazan ayında suç oranı düşük oluyor. Yani, kapkaç, gasp, hırsızlık gibi şeyler Ramazan'da az oluyor. Bu da hırsızların Müslüman olduğunu gösteriyor. Bu hırsızlar, gaspçılar, kapkaççılar demek ki Müslüman; gavur olsa durmaz ki, tam gaz devam eder. Yani bu Müslümanların da yapmadığı, yemediği nane yok. Niye azalıyor o zaman, gavur olsa azalır. Bu da ince bir mesele..."

 

Hadi biz kıt dini bilgilerimizle dışarıdan ahkam kesiyoruz da bakın içlerindeki hoca kendi söylüyor:

 

"Müslümanların da yapmadığı, yemediği nane yok!.."

 

 

Ne kadar pislik varsa buralardan çıkıyor.

 

12 yaşındaki küçük kıza cinsel istismarda bulunan sözde tarikat şeyhinden sonra şimdi de üfürükçü hoca pisliği çıktı. Sapık yakalandı ama, o mide bulandırıcı görüntüler hala sosyal medyada ilk sıralarda dönmeye devam ediyor.

 

Geçen hafta yazdım. Yineliyorum:

 

YAZININ DEVAMINI OKUMAK İÇİN...

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.