Belediye başkanı sokakta idrarını yaparken yakalandı

Kuzey İrlanda'da Belfast Belediye Başkanı sokakta idrarını yaparken yakalandı. Yaşananlar nedeniyle özür dileyen Başkan Finucane, "Ofise gittiğimde anahtarın olmadığını fark ettim. Caddeden mümkün olduğunca uzak ve gizli bir nokta bulmaya çalıştım ama polislere yakalandım." diye savunma yaptı.

Ekonomi Yayın: 27 Kasım 2019 - Çarşamba - Güncelleme: 27.11.2019 14:21:19
Editör -
Okuma Süresi: 50 sn.
1188 okunma
Google News

39 yaşındaki John Finucane, 29 Haziran'da Belfast şehir merkezinde yaşanan olay nedeniyle özür dilediğini duyurdu. Finucane, "Bu olay nedeniyle elbette çok utandım ve son derece üzgünüm ve açıkça özür diliyorum" dedi.

 

ŞAŞIRTAN SAVUNMA

 

John Finucane, katıldığı bir sosyal etkinlikten dönerken çok sıkıştığını, Castle Caddesi'ndeki ofisine girmeye çalıştığını ancak anahtarlarının yanında olmadığını anlattı. Ana caddeden mümkün olduğunca uzak ve gizli bir nokta bulmaya çalıştığını söyleyen Finucane, iki polis memuru tarafından yakalandığını belirtti.

 

Finucane'nin olayın ardından 'uygunsuz davranışı' nedeniyle polisten hafif suçlarda işletilen, cezai yaptırımı olmayan bir uyarı aldığı kaydedildi.

 

Belediye başkanına, davranış kurallarını çiğnediği gerekçesiyle resmi bir soruşturma açılıp açılmayacağı yetkililerin yapacağı değerlendirmenin ardından belli olacak.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.