Bayramda yağışsız sıcak bir hava bekleniyor

Meteorolojinin yayınladığı tahmin haritasına göre Kurban Bayramı tatilinde bayramda yurdun büyük bölümünde kavurucu sıcaklar hakim olacak.

Yayın: 16 Temmuz 2021 - Cuma - Güncelleme: 16.07.2021 14:30:15
Editör -
Okuma Süresi: 54 sn.
547 okunma
Google News

Kurban Bayramı tatilinde yurdu yağışsız ve sıcak bir hava bekliyor. Bayram boyunca yurtta yağış beklenmezken, Bursa’da sıcaklıklar 32 dereceye ulaşacak. İstanbul’da 30-32 derece dolaylarında seyredecek olan hava sıcaklıkları, İzmir’de en yüksek 37 derece olacak.

Bayram tatilini en sıcak geçirecek şehirler Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nde yer alacak. Bayramın birinci gününde Şanlıurfa’da 45 derecelik sıcaklık bekleniyor, Batman ve Diyarbakır’da da 43 derecelik yoğun bir sıcak hissedilecek.

 

BUGÜN YOLA ÇIKACAKLAR İÇİN YAĞIŞ UYARISI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin doğu kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolunun kuzeyi ile Ordu, Van ve Hakkari çevrelerinin yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı olacağı tahmin ediliyor.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.