Başkan Yılmaz, evde kitap okudu, kızıyla ders çalıştı

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, Çin’de ortaya çıkan ve kısa sürede tüm dünyayı saran korona virüs ile (Covid-19) mücadele kapsamında sosyal izolasyonun önemine vurgu yaptı.

Yayın: 26 Mart 2020 - Perşembe - Güncelleme: 26.03.2020 15:24:59
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
559 okunma
Google News

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, korona virüs ile (Covid-19) ile mücadele kapsamında sosyal izolasyonun önemine dikkat çekmek için evde kitap okuyup, kızı Hümeyra ile ders çalışarak, ‘Evde Kal’ çağrısı yaptı.

 

‘1 Dakika 1 Kitap’ projesi kapsamında her hafta bir kitap okuyan Başkan Yılmaz, bu haftaki kitabı evinde okudu.

 

Daha sonra da uzaktan eğitimle öğrenimine devam eden kızı Hümeyra ile birlikte ders çalışan Başkan Yılmaz, “Korona virüs nedeniyle sadece ülkemizde değil tüm dünyada bir kriz ortamı var. Bu krizi fırsata çevirerek iyi değerlendirmemiz gerekiyor. Bizde bu anlamda bir yandan korona virüs ile mücadeleye aralıksız devam ederken diğer yandan da ‘1 Dakika 1 Kitap’ projemizi ‘Evde Kal’, ‘Hayat Eve Sığar’ çağrısıyla sürdürmeye devam ediyoruz. Bu süreçte tüm vatandaşlarımıza bol bol kitap okumalarını tavsiye ediyorum” diye konuştu.

 

Başkan Yılmaz ve kızı Hümeyra daha sonra hep birlikte ‘Evde Kal’, ‘Hayat Eve Sığar’ çağrısı yaptılar.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.