Başkan trafik kazasında hayatını kaybetmişti… Belediye CHP’den AK Parti’ye geçti!

Sivas’ın İmranlı İlçesi Belediye Başkanı Murat Açıl’ın vefatının ardından belediye meclisi oy çoğunluğu ile Özkan Demir’i İmranlı Belediye Başkanı olarak seçti.

Yayın: 07 Aralık 2021 - Salı - Güncelleme: 07.12.2021 15:39:55
Editör -
Okuma Süresi: 40 sn.
268 okunma
Google News

Sivas’ın İmranlı ilçesinde 2019 yılı Mahalli İdareler Seçiminde CHP’den aday olup seçilen Murat Açıl geçtiğimiz hafta İmranlı yakınlarında geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetmişti. Açıl’ın vefatının ardından İmranlı Belediyesi Meclisi bugün, yeni başkanı belirlemek için toplandı. Yapılan toplantıda AK Partili Meclis Üyesi Özkan Demir ve CHP’li Meclis Üyesi Doğan Alışkan başkanlık için yarıştı. Demir 9 üyeden 6 oyunu alarak başkanlık görevine seçildi. İmranlı Belediyesi Meclisinin 5 AK Partili, 3 CHP’li ve 1 MHP’li üyesi bulunuyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.