Başkan Aktaş'tan Kılıçdaroğlu'na 'Bursa' cevabı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya “Bursa Büyükşehir Belediyesiyle ilgili soruşturma ne oldu? Neden hala açılmadı, ne zaman açılacak?” sorusunu yöneltmişti. Bu açıklamalara Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’tan yanıt geldi.

Yayın: 07 Haziran 2020 - Pazar - Güncelleme: 07.06.2020 13:03:00
Editör -
Okuma Süresi: 37 sn.
1231 okunma
Google News

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

"CHP'nin başındaki zat İçişleri Bakanı'nımız Süleyman Soylu'ya, 'Bursa Büyükşehir Belediyesi ile ilgili soruşturma ne oldu?' diye sormuş. Bizim abdestimizden şüphemiz yok ki, namazımızdan şüphemiz olsun. Eğer kendinden bu kadar eminse derhal soruşturma konusunu açıklasın.

 

"Kayseri B.B.'deki sözde yolsuzluk, Man Adası'ndaki hayali offshore hesapları, Beştepe'ye çıkan CHP'li" gibi hayal ürünü olduğu ortaya çıkan iddialarına benziyor. Müddei iddiasını ispatla mükelleftir. İspatlayamazsa MÜFTERİDİR."

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.