Başağmez’den Vali Canbolat’a veda

Bursa’da 4,5 yıldır Basın İlan Kurumu Müdürlüğü yapan Osman Başeğmez, Diyarbakır’a İl Müdürü atanması sebebiyle Vali Yakup Canbolat’a veda ziyaretinde bulundu.

Yayın: 22 Şubat 2020 - Cumartesi - Güncelleme: 22.02.2020 16:15:00
Editör -
Okuma Süresi: 33 sn.
823 okunma
Google News

Uzun yıllar Konya’da gazetecilik yaptıktan sonra Basın İlan Kurumu’nda görev alan, gerek sektör gerekse bürokrasi ile güzel dostluklar kuran Başeğmez, Bursa’daki görev süresinde gazetecilerin istihdamına yönelik önemli projelere imza attı.

 

Gerçekleştirilen Yeni Nesil Gazetecilek Eğitimi programlarında çok sayıda iletişim mezununu sektöre kazandıran Başeğmez’e hizmetlerinden ötürü teşekkür eden Bursa Valisi Yakup Canbolat, Diyarbakır’da da aynı başarıyı göstereceğine inandığını söyledi. Başeğmez'in Diyarbakır’da yeni görevine önümüzdeki günlerde başlayacağı öğrenildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.