BALKANTÜRKSİAD'tan Osmagazi Meydanı'na övgü

Balkan Rumeli Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (BALKANTÜRKSİAD), Osmangazi Belediyesi tarafından yapımına devam edilen Osmangazi Meydanı şantiyesi gezdi.

Yayın: 06 Temmuz 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 06.07.2020 13:11:22
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
654 okunma
Google News

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, makamında ağırladığı BALKANTÜRKSİAD heyetine ilk olarak Osmangazi Meydan Projesi’nin maketi üzerinde bilgiler verdi. Daha sonra şantiye alanına geçen BALKANTÜRKSİAD Başkanı Berat Tunakan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, projenin uygulama alanını gezdi. Heyete eşlik eden Başkan Dündar, projenin detaylarını anlattı.

 

“Hepimizi heyecanlandırdı”

 

Şantiye gezisi sonrasında açıklama yapan BALKANTÜRKSİAD Başkanı Berat Tunakan, “BALKANTÜRKSİAD olarak önemli ve güçlü bir aileyiz. Ailemizin bir ferdi olan Mustafa Dündar da çok başarılı işler yapıyor. Mustafa Başkan, Panorama 1326 Bursa Fetih Müzesi’nin ardından şimdi de Osmangazi Meydanı projesiyle Bursa’ya önemli bir değer sağlayacak. Proje hepimizi çok heyecanlandırdı. İnşai ve mimari anlamda çok özel bir proje. Bir Bursalı olarak projenin bitimini hayal ediyorduk ama bu hayallerin gerçekleşme aşamasını yerinde gördük. İnşallah açılışında da hep birlikte olacağız. Bursa’mıza hayırlı olsun” diye konuştu.

 

“Merak çeken bir çalışma”

 

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar da, “Osmangazi Meydanı şantiye ziyaretleri devam ediyor. Bugün de BALKANTÜRKSİAD Başkanı Berat Tunakan ve Yönetim Kurulu Üyeleri geldi. Burası merak edilen ve dikkat çeken bir çalışma. Çalışmanın şehrin merkezinde olması merakı da arttırıyor. Bizler de bu vesileyle bu merakı gidermek ve çalışmanın hangi süreçte olduğuna dair bilgilendirmek adına misafirlerimizi şantiye alanında gezdiriyoruz. Bu ziyaretler devam edecektir” ifadelerini kullandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.