Bakan Yanık'tan annelere aşı çağrısı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, anne ve anne adaylarına aşılanması çağrısında bulundu.

Gündem Yayın: 28 Eylül 2021 - Salı - Güncelleme: 28.09.2021 18:30:06
Editör -
Okuma Süresi: 49 sn.
583 okunma
Google News

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, anne ve anne adaylarına aşılanma çağrısında bulundu. Bakan Yanık, yazılı yaptığı açıklamada, salgın süresince alınan tedbirlerle özellikle hamileleri korumak için çaba sarf ettiklerini belirterek, "Zor bir süreci hep birlikte aşıyoruz. Bu mücadelede elimizdeki hiçbir tedbiri yok sayamayız" dedi.

Salgınla mücadelede vakit kaybının sonuçları ağır, telafisi zor. Aşılanma, Sağlık Bakanımızın da altını çizdiği gibi özellikle hastalığın hafif atlatılması için en önemli koz olduğunun altını çizen Bakan Yanık, "Son dönemde gebelerin virüse yakalanma oranının artması endişe veriyor. Hem kendi sağlığını hem de yavrusunun sağlığını korumak için hamile kardeşlerimizi aşı yaptırmaya davet ediyorum" çağrısında bulundu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.